torstai 14. huhtikuuta 2016

Kuljetukset 60 vuoden kokemuksella

Porin Tilausajo Oy:n perustettiin vuonna 1959 Porin ammattiautoilijoiden toimesta edunvalvontaa ja uusasiakashankintaa varten.
Olemme autoilijoiden omistama kuljetusyritys ja tällä hetkellä olemme yksi Porin suurimmista kuljetus- ja logistiikkayrityksistä. Tilausajon omistaa 86 osakas-autoilijaa.
Toimimme koko Satakunnan alueella. Olemme olennainen osa alueen talouselämää - on kyseessä sitten rakennuksen huoltotyöt, tietyömaa, teollisuuslaitoksen kuljetus, satamaliikenne tai yksityishenkilön risukuorman kuljetus, useimmiten mukana on yhtiömme autoja.
Porin Tilausajo toimii kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkostona. Yrityksen keskeisenä toiminta-ajatuksena on tarjota hyvin suunniteltua ja johdettua kumppanuutta sekä asiakkailleen että osakkailleen. Toiminnan ja palveluiden kehittämisessä huomioimme koko Satakunnan alueen kuljetus- ja logistiikkatarpeet.
Osaamisemme kattaa maantiekuljettamisen koko kirjon - kirjekuoresta laivalohkoon.
Visio
Tavoitteenamme on olla Satakunnan johtava kuljetustilauskeskus. Olemme tehokas toimija ja kuljetuspalvelumme ovat arvostettuja ja tuottavat asiakkaillemme selvää lisäarvoa. Kehitämme jatkuvasti omia IT-ratkaisujamme parantaaksemme asiakaspalvelua ja tukeaksemme työskentelytapaamme. Olemme aktiivisesti kehittämässä kuljetussuunnittelua ja sitä ohjaavaa teknologiaa. Näin varmistamme tehokkaat ja joustavat kuljetukset ja logistiikan sekä asiakkaillemme että osakkaillemme.